Kort over tarot

Tarotkaarten: 78 afbeeldingen met elk hun eigen verhaal. De tarot is een kaartspel dat sinds de dertiende eeuw bekend is in Europa. Waar het exact vandaan komt heeft men nooit kunnen achterhalen: hier zijn meerdere theorieën over, maar met zekerheid is het niet te zeggen.

Er zijn aanwijzingen dat de tarot uit Egypte afkomstig is, omdat er in de 19e eeuw hiërogliefen zijn ontdekt die overeenkomsten vertoonden met de afbeeldingen op de tarotkaarten. Ook bestaat er een tempel in Egypte waar twee rijen van 11 enorme schilderijen in een verborgen kamer zijn ontdekt. If you rave about, you can attempt any good luck by free pokies aristocrat. Aangezien de Grote Arcana (de sleutelkaarten van de tarot) uit 22 tarotkaarten bestaat, is dit zeker opvallend.

Zwaarden IX

Men beweerde dat de zigeuners die naar Europa trokken uit Egypte kwamen (‘Gypten’ of ‘Gypsies’) en dat het rondtrekkende volk de tarotkaarten uit hun geboorte land hadden meegenomen naar Europa, maar volgens de geschiedenisboeken komen de zigeuners oorspronkelijk uit India!

Orakel van liefde

Het orakel van de liefde bevat 44 kaarten die je inspireren in de liefde. Ze leren je hoe je om kunt gaan met je meest intieme relaties.

Het Orakel van de Liefde werd ontworpen door T. Carmine Salerno. Zij ontwierp 44 hartvormige kaarten met prachtige tekeningen en inspirerende teksten die je kunnen helpen een antwoord te vinden op een liefdesvraag waar je mee rondloopt.

Het is belangrijk dat je een duidelijke vraag stelt voordat je het orakel raadpleegt. Het Orakel van de Liefde werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf. Het kan geen kwaad om iedere dag een kaartje te trekken.