Tarot geeft je antwoorden

Wil je weten wat de tarot je voor vandaag te vertellen heeft of wil je snel antwoord op een brandende vraag?

Wanneer je een vraag hebt, denk dan eerst na over je vraag. Mogelijke vragen zijn bijvoorbeeld:

Wat zie ik niet (of wat zie ik over het hoofd) in deze situatie? Take note of individual references free pokies aristocrat.

Waar moet ik rekening mee houden in deze situatie?

Wat is de volgende stap?

Als ik ‘dit’ doe, want is dan het resultaat dat ik kan verwachten?

Waar loop ik op vast in deze situatie?

Het is altijd fijn om met een antwoord van de tarot direct uit de voeten te kunnen. Dat is niet altijd het geval.  Als het antwoord je niet bevalt of onduidelijk is, ga dan niet direct nóg een kaart trekken. Gun jezelf de tijd om de betekenissen van deze kaart tot je door te laten dringen.

Heb je een waardeloze dagkaart getrokken, ga dan niet bij de pakken neerzitten.  Kijk rustig of die tarotkaart, je iets aanraakt waar je iets mee kunt. Als je als een donderwolk rondloopt en je trekt tarotkaart de Toren, dan is dat wellicht een aanwijzing om iets te doen aan je donderwolk. Trek je Staven Vijf, dan kan die voorkennis je bijvoorbeeld behoeden voor een ruzie.

Tarot liefde

Veel mensen die de tarot raadplegen doen dat omdat ze antwoord willen op een vraag over de liefde. Een van de meest effectieve leggingen blijft de liefdeslegging die je hieronder aantreft.

De liefdeslegging is eenvoudig en krachtig. Wanneer je hieronder jouw vraag stelt, worden er drie kaarten voor je getrokken, die je een antwoord over de liefde geven.

De bovenste kaart geeft je een antwoord op de liefdesvraag waarvoor je de tarotkaarten gebruikt. De kaart linksonder staat voor jezelf. De kaart daarnaast staat voor je (mogelijke) geliefde en je relatie.

De drie kaarten samen geven je een goed antwoord ten aanzien van de vraag die je stelt. De tarot werkt het best wanneer je heldere, eenduidige vragen stelt; bijvoorbeeld vragen die met ‘wat’ of ‘hoe’ beginnen.

Liefde en relaties

Vaak wordt de tarot gebruikt om een antwoord te krijgen over vragen die met de liefde of met relaties te maken hebben. De liefdeslegging is een eenvoudige maar zeer geschikte legging om inzicht in een relatie te verkrijgen. Wanneer je je vraag hebt gesteld worden er drie kaarten voor je getrokken.

De bovenste kaart geeft een beeld van de relatie. De kaart linksonder staat voor jezelf. De kaart rechtsonder staat voor de ander: je partner, of degene met wie je een relatie hebt. Probeer de verbanden tussen de kaarten te vinden, en vergeet niet je eigen intuïtie te gebruiken.